Strategi med succes kåret til årets erhvervsbog 2016

Af Jørgen Lægaard, d. 2. januar 2017

 

Jyllands-Posten har udvalgt STRATEGI MED SUCCES til årets erhvervsbog 2016.

Strategi -med -succes -kåret -til -årets -erhvervsbog -2016-webpage

Bogen gennemgår de værktøjer, som forskning og praktisk erfaring har vist virker: Som topleder skal du være rollemodel og historiefortæller.

Danske topledere, bl.a. Niels B. Christiansen, Danfoss, Søren Schriver, Hummel, Kjeld Zacho Jørgensen, Billund Lufthavn og Bo Lybæk, GPV International, åbner op til deres strategiske ”maskinrum”. Derudover styrkes bogens faglige tyngde med undersøgelse af 200 danske virksomheders erfaringer med strategiarbejde.

Jyllands-Posten lægger i sit valg af årets bog vægt på, at bogen har faglig tyngde og er fyldt med lærerige eksempler, værktøjer og gode illustrationer. Det har været vigtigt for Elmer og jeg, at læseren får en oplevelse af at blive taget alvorligt og at blive ført igennem bogen på en konstruktiv måde.

På den måde har mange af bogens læsere haft en klar fornemmelse af, at være blevet klogere og have lært at bruge bogens 10 værktøjer.

Aarhus Universitet har bedt os holde kurset STRATEGI MED SUCCES i marts 2017, hvor vi glæder os til at gennemgå de nye værktøjer.