Foredrag om Fremtidens forretningsmodeller i København

Af Jørgen Lægaard, d. 24. januar 2014

 Strategi _i _vindervirksomheder _300

Efter et godt arrangement i Aarhus om Fremtidens forretningsmodeller, holder vi næste arrangement i JP/Politkens Forlagshus i foredragssalen. Arrangementet afholdes d. 7. september 2014, fra kl. 14.00-16.00. Kom, og få inspiration, råd og værktøjer til hvordan du udvikler en ny forretningsmodel for din virksomhed, når strategieksperterne Jørgen Lægaard og Mikael Vest deler ud af deres viden og erfaring.

Ifølge de to forfattere er der behov for nye forretningsmodeller i mange danske virksomheder. Der er brug for at ændre virksomheders tankegang om forretningsmodeller. Det starter med at tænke på en ny måde.

Til dette arrangement vil du bl.a. lære en systematisk forståelse af innovative forretningsmodeller og hvordan du kan designe dem og implementere dem. Eller hvordan du analyserer jeres eksisterende forretningsmodel og fornyr den i en mere handlekraftig model.

- Jørgen Lægaard og Mikael Vest, forfattere til Strategi i vindervirksomheder

Eftermiddagen byder på nye innovative forretningsmodeller, der skaber mere indtjening og værdi i jeres virksomhed. Lær også, hvordan innovative forretningsmodeller er guiden til konkurrencedygtighed i det strategiske landskab på tværs af brancher.

Der vil være cases fra danske virksomheder og afsluttes med 10 konkrete anbefalinger til arbejdet med fremtidens forretningsmodeller. Arrangementet er anden del af inspirationen fra vindervirksomhederne og vil være til inspiration både for nye deltagere og for deltagere fra første del.

Læserarrangement -den -gamle -by -1

Ved sidste arrangement blev Den Gamle By i Aarhus en smuk ramme for det velbesøgte arrangement om Fremtidens forretningsmodeller.

Læserarrangement -den -gamle -by -2

Der var god spørgelyst om dagens tema om fremtidens forretningsmodeller.