Hvad kan arbejdet med Blue Ocean Strategi gøre for din virksomhed?

 

Samson Pumps baseret på væskeringspumpens teknologi:

”Vi har fundet ind til, hvad vores kerneforretning skal være gennem vores arbejde med at afsøge det blå ocean. Svarene omkring, hvordan vi kunne blive mere konkurrencedygtige og udvikle vores forretning lå allerede hos medarbejderne og i organisationen, men vi har fået den viden frem i lyset og fået nogle redskaber til at arbejde målrettet med strategien i praksis.

Som virksomhed har vi fået en utrolig stærk strategi. Vi er blevet mere kundeorienterede i vores tilgang, og vores fokus er nu på hvilke kundetyper, vi med fordel skal satse på. Denne mere segmenterede strategi er unik i vores branche og har betydet, at vi er blevet meget skarpere i vores forskellige faser – alt fra hvordan vi tilrettelægger produktionen, til hvilke kunder, vi kontakter og hvordan vi markedsfører vores produkter.”

Svarene omkring, hvordan vi kunne blive mere konkurrencedygtige og udvikle vores forretning lå allerede hos medarbejderne og i organisationen, men vi har fået den viden frem i lyset og fået nogle redskaber til at arbejde målrettet med strategien i praksis.

- Kasper Nørgaard, Adm. direktør for Samson Pumps A/S
Lidt om Samson Pumps A/S:

Kernen i Samsons aktiviteter er baseret på væskeringspumpens teknologi. Det betyder, at Samson i dag er den eneste virksomhed i verden, som har valgt at specialisere sig 100% i væskeringspumper.

Læs mere om Samson Pumps A/S på: