Tre løfter til kunderne hos JO Hydraulics

 

 

JO Hydraulics A/S blev stiftet i 2010 af Jens Arne Ovesen, der har mere end 40 års erfaring i branchen og af Mads Algren Svendsen, som har en bachelor i IT og Science.

Lige siden har JO Hydraulics A/S solgt kvalitetsprodukter inden for hydraulik og centralsmøring ud fra et stort leverandørnetværk med velrenommerede italienske producenter.

Her i 2019 har JO Hydraulics A/S fortsat en brændende vision om at hjælpe kunderne til at blive profitable og holder kunden i hånden hele vejen med verdens bedste service.

Senere er Sidsel Algren Svendsen tiltrådt i virksomheden med ansvar for ledelse og HR. Sidsel har gjort den strategiske retning praktisk ved at følge visionen op med et Promise med tre korte og klare løfter til kunderne:

  • Vi holder vores kunder i hånden hele vejen og kommunikerer effektivt
  • Vores kunder skal opleve, at vores dygtige ingeniører/teknikere altid er tilgængelige, når de har brug for vejledning og rådgivning
  • Vi uddanner vores kunder og branchen indenfor det hydrauliske felt

Sidsel sørger for at alle medarbejdere er involveret i strategiarbejdet og de tre løfter er nu også leveregler for alle medarbejdere hos JO Hydraulics.

Profil _2017_Faellesbillede _web

Sidsel uddyber strategien således:

Når vi hjælper kunderne til at blive profitable og holder kunden i hånden hele vejen med verdens bedste service bliver vi også selv profitable. Som en del af strategiarbejdet blev vi enige om at skabe finansielt beredskab til lønsom vækst i form af en kassekredit. Sådan en havde vi ikke haft siden starten i 2010. Vi bruger den dog ikke, da vi fortsat selv finansierer den kraftige vækst

- Sidsel Algren Svendsen, HR-ansvarlig hos JO Hydraulics A/S

Jørgen Lægaard startede som strategikonsulent hos JO Hydraulics i 2016, hvor virksomhedens første strategi så dagens lys. Jørgen er tiltrådt som bestyrelsesformand. Den første strategi er nu fuldt eksekveret og der er tid til at søsætte strategien version 2.0