Vi samlede ind til Læger uden Grænser

Af Jørgen Lægaard, d. 4. maj 2015

Vi -løber -gerne -langt -for -læger -uden -grænser

You Run er et velgørenhedsløb, hvor enkeltpersoner, hold eller virksomheder havde startet onlineindsamlinger for forskellige velgørenhedssager, og løb en kvart- eller et halvmaraton på en rundstrækning omkring Københavns Inderhavn til fordel herfor. Løbet foregik den 3. maj 2015. På billedet ovenfor interviewes Jørgen Lægaard ved overrækkelsen af prisen som løbets mest indsamlende løber.

På vegne af Læger Uden Grænser vil vi gerne sige tak til alle jer, der donerede et beløb til indsamlingen.

Vi løb i smukt solskin langs den indre havn med vendepunkt ved og med en tur rundt om Operaen. Smilende københavnere, der pustede medvind på løberne, gav high-fives og opmuntrede med sæbebobler, gjorde dagen til en uforglemmelig tur rundt i København. Efter løbet bød Læger Uden Grænser på massage i deres telt og YouRun inviterede til en dejlig jazz-koncert i målområdet.

Hos Lægaard Management A/S brænder vi for at skabe vindere! Vi har kendskab til Læger uden Grænsers gode arbejde, der hjælper med at skabe vindere blandt mennesker i verdens varmeste brændpunkter – det løber vi gerne langt for.

Vi -løber -gerne -langt -for -læger -uden -grænser -4

Jørgen Lægaard gør klar til start.

Vi -løber -gerne -langt -for -læger -uden -grænser -2

Jesper Bøgelund (th) havde lavet en flot indsamling til Sclerose Foreningen. Jesper og Jørgen drøfter løbet og indsamlingen.

Vi -løber -gerne -langt -for -læger -uden -grænser -3

Efter løbet bød Læger uden grænser på vand, juice og kaffe og en snak om deres arbejde i Syrien og om Ebola i Afrika.