Richard Lynch

Richard Lynch
 

Strategisk forskning

Lynchs forskning er hovedsageligt centreret indenfor emnerne: Globaliserings strategi, Innovationsprocesser, E-strategi og strategi i den offentlige sektor. Lynch høster især anerkendelse for sin praktiske tilgang og evne til at tilgå real world ledelsessituationer. Netop derfor er hans bøger meget anerkendte og anvendte på bl.a. højere læreranstalter - herunder i særdeleshed 'Corporate Strategy' (1997).

Som partner og foredragsholder i Results-Based Leadership beskæftiger Lynch sig bl.a. med omstrukturering i organisationer med henblik på planlægning og ledelse af 'tronskifte'.

I Lynch og Larsons seneste artikel, Succession Planning: How to Build Talent Pools for Future Leadership, opfordrer forfatterne organisationerne til at tænke anderledes og kreativt dels med henblik på at nå fremtidsmål og dels med henblik på at reagere på fremtidens uundgåelige udfordringer skabt af forandringerne i vores turbulente omverden.

I bogen, 'The Capable Company' (2003) præsenterer Lynch en opskrift på en systematisk metode manifestation af virksomhedernes strategi i hhv. kapabiliteter og projekter. En manifestation der er nødvendig for at kunne opbygge konkurrencemæssige fordele.