Hvad kan arbejdet med Blue Ocean Strategi gøre for din virksomhed?

 

Specialforhandler af slamsugere, møgspredere og gylleudstyr:

”Vi har haft økonomisk fremgang på grund af vores arbejde med Blue Ocean strategi. Vi har fundet ind til, at vores konkurrenceparameter er det høje serviceniveau, som vi kan levere efter salget. Vores konkurrenter kan sælge tilsvarende produkter, men på serviceniveauet skiller vi os ud fra mængden. Det er derfor det, vi skilter med til vores kunder, og det har gjort en forskel. Vores arbejde med Blue Ocean strategi har betydet, at vi er blevet meget mere bevidste om, hvad vi kan i forhold til konkurrencen, men også hvor vi måske skal udvikle os for at stå stærkere i fremtiden.

Vi har lavet en strategiplan hos Gøma, som vi måler og sigter efter, og vi har fået redskaber til, hvordan vi kan samle udfordringer op og handle på dem. Vi er alt i alt blevet skarpere på at sætte mål og nå vores målsætninger.”

Vi har lavet en strategiplan hos Gøma, som vi måler og sigter efter, og vi har fået redskaber til, hvordan vi kan samle udfordringer op og handle på dem. Vi er alt i alt blevet skarpere på at sætte mål og nå vores målsætninger

- Søren Jensen, medejer hos GØMA Viborg ApS