Jansson styrker kundernes konkurrenceevne

Hos Jansson Gruppen i Vejle hjælper vi virksomheder, der har brug for at installere en ny telefonløsning, at bygge et nyt domicil, at projektere elinstallationer og at opnå bedre sikring af ejendommen med alarmsystemer og videoovervågning. I branchen findes fire store landsdækkende aktører: Bravida, K&L, Caverion og Lindpro som ofte kaldes Millardklubben. Jansson Gruppen tilhører gruppen derunder med godt 200 medarbejdere.

Virksomhedens værdier om flid, dygtighed og god opførsel bærer virksomheden fremad. Bestyrelsen arbejder ud fra, at holdbar succes bygger på gensidighed mellem kunde og leverandør. I bestyrelsen tror vi på, at vi kan præge organisationen gennem mottoet: ”Vi går efter en kunde – ikke en ordre”, da en kunde kan give mange nye ordrer. Vi kommunikerer ofte, at vi i bestyrelsen tager service alvorligt. Vi har indrettet en af branchens bedste hotlines med beredskab 24/7, gennemfører jævnligt kundetilfredshedsanalyser og arbejder konstant på at forbedre vores supportmuligheder.

I arbejdet med at vinde over millardklubben signalerer bestyrelsen, at dygtighed ikke kun handler om, hvad den enkelte kan. Men lige så meget om, hvordan vi arbejder sammen med hinanden og ikke mindst med kunden. Virksomhedens dygtighed handler også om et stærkt lederskab og arbejdsmiljø, hvor det er trygt at tale om det, der skal forbedres. Hos Jansson er vi alle dagligt opmærksomme på at lære af vores fejl.