EFApaint– Samarbejde bag kundetilfredshed

EFApaint A/S udvikler, producerer og sælger maling, lak og træplejemidler til brug hos erhvervsvirksomheder og private både nationalt og internationalt med salg til 12 lande.

2021 gav ny rekord i omsætning og i resultat. Dygtige medarbejdere, der arbejder tæt sammen på tværs af organisationen, har skabt det høje niveau. EFApaints konkurrenter er store globale virksomheder med dokus på volumen og stordriftsfordele. Her har EFApaint fundet markedet for nicheløsninger, hvor virksomheden afdækker fx Louis Poulsens behov for maling, der forstærker virksomhedens brand på lamperne. Her er det især medarbejdernes gode procesforståelse, der gør, at EFApaint har en stærk markedsposition på nicheløsninger. Ikke kun i Danmark. 40 % af salget går til eksport.

EFApaint -esbjerg

EFApaint satser på digitale salgs- og marketingaktiviteter, der er udbygget sammen med en stærk organisation på salg og marketing af nichebaserede løsninger til industrisegmentet. Markedets stigende efterspørgsel efter selskabets maling, lak og træplejemidler kræver en udvidelse af kapaciteten i laboratoriet og produktionen samt på lageret, hvilket er påbegyndt

Selskabet har et miljø- og arbejdsmiljøledelsessystem, der er certificeret efter Dansk Standard DS/ISO 14001:2015   og ISO 45001:2018. I år har selskabet med støtte fra Realdania igangsat undersøgelse af mulighederne for produktion af maling med genbrug af materialer fra andre brancher til lancering i 2022.