Erhvervsarrangement i samarbejde med JP: Fremtidens forretningsmodeller

Af Jørgen Lægaard, d. 2. oktober 2013

 Strategi _i _vindervirksomheder _300

Kom, og få inspiration, råd og værktøjer til hvordan du udvikler en ny forretningsmodel for din virksomhed, når strategieksperterne Jørgen Lægaard og Mikael Vest deler ud af deres viden og erfaring. Arrangementet løber af staben d. 22. januar 2014 i Hobrohuset ved Den Gamle By i Århus.

Ifølge de to forfattere er der behov for nye forretningsmodeller i mange danske virksomheder. Der er brug for at ændre virksomheders tankegang om forretningsmodeller. Det starter med at tænke på en ny måde.

Til dette arrangement vil du bl.a. lære en systematisk forståelse af nye forretningsmodeller og hvordan du kan designe dem og implementere dem. Eller hvordan du analyserer jeres eksisterende forretningsmodel og fornyr den i en mere handlekraftig model.

- Jørgen Lægaard og Mikael Vest, forfattere til Strategi i vindervirksomheder

Eftermiddagen byder på nye innovative forretningsmodeller, der skaber værdi i jeres virksomhed. Lær også, hvordan innovative forretningsmodeller er guiden til konkurrencedygtighed i det strategiske landskab på tværs af brancher.

Der vil være cases fra danske virksomheder og afsluttes med 10 konkrete anbefalinger til arbejdet med fremtidens forretningsmodeller. Arrangementet er anden del af inspirationen fra vindervirksomhederne og vil være til inspiration både for nye deltagere og for deltagere fra første del.

Læserarrangement -den -gamle -by -1

Ved sidste arrangement blev Den Gamle By i Aarhus en smuk ramme for det velbesøgte arrangement om Strategi i vindervirksomheder.

Læserarrangement -den -gamle -by -2

Der var god spørgelyst om aftenens tema: at fremtidens vindervirksomheder har en strategi.

Læs mere om arrangementet og om tilmelding på mitjp.dk.